skip to Main Content
Έρχεται το Google Pixel 4

Έρχεται το Google Pixel 4

Η αλήθεια είναι ότι η σειρά κινητών Pixel της Google δεν έχει κάνει τρελή επιτυχία στη χώρα μας, κάτι που εξηγείται από το ότι δεν είναι εύκολο να το αγοράσεις στα μέρη μας. Ο αμερικανικός κολοσσός όμως συνεχίζει και βγάζει εξαιρετικά κινητά, άσχετα που η τιμή τους έχει (όπως σε όλα της κατηγορίας του) εκτοξευτεί σε επίπεδα Bugatti Veyron.

Τιμές δεν γνωρίζουμε ακόμα για το Google Pixel 4, αν και η συνήθης πρακτική το βάζει στην κατηγορία του χιλιάρικου. Η σειρά θα ακολουθήσει στα χνάρια της προηγούμενης με ένα «κανονικού» μεγέθους τηλέφωνο και ένα XL. Ίσως να προκύψει και μια 5G έκδοση, αν και αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχει ακόμα κάλυψη.

Όπως βλέπετε, πίσω υπάρχουν τρεις φακοί. Μπροστά θα βρίσκονται δύο.

Σε ό,τι αφορά στα άλλα χαρακτηριστικά, ο επεξεργαστής είναι ένας Snapdragon 855 (το ίδιο τσιπ που είναι ικανό να τρέξει και Windows 10), η RAM θα φτάνει τα 6Gb. Σύμφωνα με κάποιες διαρροές η οθόνη θα έχει refresh rate στα 90Hz, όπως και το επίσης φρέσκο OnePlus 7 Pro.

Το λειτουργικό του Pixel 4 θα είναι φυσικά το ολοκαίνουργιο Android 10 και ακούγεται πως θα μπορούμε να το πάρουμε σε πολλά χρώματα, ακόμα και …πορτοκαλί!

Το αγαπημένο μου…

Η παρουσίασή του νέου Google Pixel 4 θα γίνει στις 15 Οκτωβρίου, στη Νέα Υόρκη  – για όσους λένε να πάνε να το δουν από κοντά. Αν είστε στην κατηγορία και θέλετε να κάνετε ένα καλό, με χαρά να σας συνοδεύσουμε, ακόμα κι αν το εισιτήριο που θα μας αγοράσετε είναι στην οικονομική θέση.

Back To Top
×Close search
Search