skip to Main Content
Έχετε προβλήματα μετά το πρόσφατο Windows Update;

Έχετε προβλήματα μετά το πρόσφατο Windows Update;

Αν ναι, κάντε λίγο υπομονή. Έτσι τουλάχιστο λέει η Microsoft. Τα προβλήματα δεν είναι απλά σε επίπεδο οδηγών ή περιφερειακών που δεν δουλεύουν κανονικά, αλλά και σε πιο σημαντικά θέματα για τη λειτουργία των υπολογιστών, όπως στους «σκληρούς» SSD.
Έτσι υπολογιστές που έχουν μοντέλα SSD της Toshiba αλλά και της Intel μπορεί να κρασάρουν συνεχώς ή να έχουν προβλήματα διαχείρισης ενέργειας.
Σύμφωνα με τη Microsoft προβλήματα εμφανίζονται σε Intel SSD των σειρών 600p και Pro 6000p με τους χρήστες να πέφτουν σε «Blue screen of Death», η γνωστή μας μπλε οθόνη που κανείς δε θέλει να βλέπει στο pc του. Συνήθως μάλιστα μπουτάρουν σε UEFI περιβάλλον και αναγκαστικά πρέπει να κάνουν επανεγκατάσταση…
Φάκατα που λένε!
Όσο έχουν Toshiba SSD είναι συγκριτικά πιο τυχεροί γιατί έχουν απλά προβλήματα διαχείρισης ενέργειας και λειτουργίας μπαταρίας. Τα μοντέλα που εμφανίζουν αυτά τα θέματα ανήκουν στη σειρά XG4, XG5 και BG3.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το φάρμακο και η Microsoft έχει μπλοκάρει τα μηχανήματα που έχουν αυτό το hardware από το να κατεβάσουν το update. Αν λοιπόν δε σας το κατεβάζει, μην το κάνετε με το ζόρι!


Source: wix

Back To Top
×Close search
Search