skip to Main Content
Αδιάβροχο, αθλητικό, φτιαγμένο από …κάνναβη!

Αδιάβροχο, αθλητικό, φτιαγμένο από …κάνναβη!

Την θυμάστε τη διαφήμιση με την ατάκα «αλλά μην το πιείτε, λουστείτε» ; Ε, σε αυτό το προϊόν ταιριάζει το «μην το καπνίστε, φορέστε το»!

Μιλάμε για ένα αθλητικό παπούτσι που είναι φτιαγμένο από κάνναβη. Εννοείται πως η εταιρία δηλώνει πως η έδρα της βρίσκεται στην Καλιφόρνια, την άτυπη πρωτεύουσα της κάνναβης στις ΗΠΑ – μη σας πούμε σε όλο τον κόσμο.

Η κατασκευάστρια εταιρία έχει βγάλει τα DopeKicks σε… «δημόσια διαβούλευση», για crowdfunding δηλαδή, στο Indigogo και όπως σε όλα αυτά τα project όποιος πληρώσει νωρίς, πληρώνει λιγότερα.

Η κάνναβη χρησιμοποιείται για το ύφασμα και η οικολογική προσέγγιση συνεχίζει στο  ανακυκλωμένο πλαστικό που βρίσκει τη θέση του στην σόλα. Όσο για τους πάτους, για την κατασκευή τους χρησιμοποιείται φυσικός φελλός. Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο παπούτσι που επιπρόσθετα είναι 100% αδιάβροχο.

Όπως καταλάβατε τα DopeKicks είναι 100% Vegan. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, το λένε και οι ίδιοι! Όπως και ότι είναι cool ρε φίλε (και στο μυαλό μας για κάποιο λόγο έρχεται ο Bob Marley).

Μιλάμε για το απόλυτο φιλικό στο περιβάλλον παπούτσι! Ακόμα κι αν δεν μπορείς να το …καπνίσεις, παρότι φτιαγμένο από κάνναβη! Για την ακρίβεια, στη σελίδα στο kickstater διευκρινίζουν αυτό ακριβώς:

This shoe is NOT for smoking. Sorry about that! 😊

Οι πρώτες κριτικές από την άλλη μεριά του Ατλαντικού μιλούν για ένα εξαιρετικά άνετο πατούμενο που μάλιστα με τη χρήση γίνεται κομμάτι του ποδιού σου. Ωστόσο προς το παρόν δεν μπορείς να το αγοράσεις. Μπορείς όμως να το παραγγείλεις.

Πόσο πάει για τους πρώτους που θα δώσουν τον οβολό τους; 109 δολάρια προ φόρων για ένα ζευγάρι, κερδίζοντας 50 δολάρια. Αν σας αρέσει πολύ η ιδέα και προπαραγγείλετε δύο θα σας κοστίσει 218 δολάρια (μα, δεν κερδίζεις τίποτα!) αλλά αν πάτε για τρία ζευγάρια θα πάει 297 δολάρια.

Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Back To Top
×Close search
Search