skip to Main Content

Για τους οπαδούς της γραφομηχανής!

Ταμπλέτες και κινητά μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας και, καθώς τα κουβαλάμε πολύ εύκολα, συχνά τα χρησιμοποιούμε για να γράψουμε ένα κείμενο ή να στείλουμε ένα email.

Μπορείς φυσικά να κάνεις τη δουλειά και με το πληκτρολόγιο της οθόνης (στις ταμπλέτες πολύ πιο εύκολα ειδικά αν έχεις ένα stand) αλλά πολλοί από εμάς έχουμε ένα bluetooth πληκτρολόγιο μαζί μας.

Προφανώς εδώ υπάρχει ένα περιθώριο για πιο niche προϊόντα που να θυμίζουν το παρελθόν, όπως για παράδειγμα τα handsfree ακουστικά που έμοιαζαν με τα παλιά από βακελίτη. Κάπου εδώ έρχεται και το Rymek Retro Bluetooth Mechanical Keyboard.

Μοιάζει με γραφομηχανή, ακούγεται (σχεδόν σαν) γραφομηχανή και τα πλήκτρα του φωτίζονται με έναν τρόπο που θυμίζει τη δεκαετία του ’60.

Ναι, βλέπω Mad Men αυτή την περίοδο!

Όταν πατάς το πλήκτρο το ακούς, το νιώθεις, το καταλαβαίνεις. Το πληκτρολόγιο της Rymek έχει υποδοχή για να στηρίξεις το κινητό ή το iPad σου. Συνδέεται με bluetooth ή με usb και μπορείς να το αντιστοιχίσεις σε έως τρεις συσκευές. Φωτίζεται για να το χρησιμοποιείς και το βράδυ και έχει μια μπαταρία 1200 mAh που εξασφαλίζει έως 50 ώρες χρήσης.

Εντάξει, η τιμή του είναι λίγο αλμυρή…αλλά κανείς δε θα έχει κάτι τέτοιο στο γραφείο του!

Νικόλας Μπιρμπάκος

Back To Top
×Close search
Search