skip to Main Content

Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “The Elephant Queen”

Η Apple TV+ είναι μαζί μας και ρίχνει στη μάχη του stream το ντοκιμαντέρ “The Elephant Queen”. Με αυτή την κίνηση δείχνει ότι δε θα έχει στο μπουκέτο της μόνο ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.

Στο ντοκιμαντέρ βλέπουμε την αναζήτηση μιας οικογένειας ελεφάντων για το νέο τους “σπίτι”. Οι ελέφαντες είναι μερικά από τα ζώα που πραγματικά αντιλαμβάνονται την έννοια της οικογένειας.

Η Αθηνά οδηγεί, η Μίνι είναι η μικρότερη κόρη, ο Γουέιγουέι ο μεγάλος γιος. Μαζί τους θα πάμε μια βόλτα στην Αφρική, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Δείτε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη των δημιουργών του ντοκιμαντέρ Victoria Stone και Mark Deeble που αναλύουν τις ομοιότητες των ελεφάντων και των ανθρώπων στον τρόπο που κοινωνικοποιούνται και φροντίζουν τα άλλα μέλη της κοινότητάς τους.

Οι ελέφαντες, ακόμα και τώρα, κυνηγιούνται και σκοτώνονται για το κέρδος, με ρυθμό που σε μερικές γενιές δε θα υπάρχουν. Περίπου 30.000 σκοτώνονται κάθε χρόνο.

Η Apple φαίνεται πως ακολουθεί κι αυτή ένα διαφορετικό μονοπάτι από τα κλασικά τηλεοπτικά δίκτυα, καθώς αυτό το ντοκιμαντέρ δεν προβλέπεται να “σπάσει” ταμεία, είναι όμως σίγουρα πολύ πιο χρήσιμο για τον τηλεθεατή από ένα χαζό talk show ή μια επιφανειακή κωμωδία.

Αυτός είναι και ο κίνδυνος για τα κλασικά κανάλια, που τρέμουν τις τηλεθεάσεις γιατί εξαρτώνται από αυτές για τις διαφημίσεις. Όπως και να έχει, προτιμάμε να έχουμε καλής ποιότητας περιεχόμενο κι ας συνοδεύεται με τοποθέτηση προϊόντων ή πιο δεύτερες σειρές.

Back To Top
×Close search
Search