skip to Main Content
Δες F1 στην οθόνη σου και παίξε δωρεάν στην παιχνιδοκονσόλα σου!

Δες F1 στην οθόνη σου και παίξε δωρεάν στην παιχνιδοκονσόλα σου!

Ανάμεσα στα πολλά που έχει επηρεάσει ο Covid-19 είναι και το πρωτάθλημα της Formula 1. Ήδη έχουν αναβληθεί οι πρώτοι αγώνες.

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού η F1 αποφάσισε να δώσει δωρεάν το παιχνίδι F1 2019 στους κατόχους PS4 και XBOX για 30 ημέρες αλλά και να διοργανώσει virtual races την ίδια μέρα και ώρα που θα λάμβανε χώρα ο κανονικός αγώνας.

Η αρχή γίνεται αυτή την Κυριακή που κανονικά θα είχαμε τη διεξαγωγή του αγώνα στο Bahrain. Στη θέση του θα διεξαχθεί ένα εικονικό F1 GP, ένα Virtual GP δηλαδή. Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα θα συμμετάσχουν κάποιοι από τους οδηγούς καθώς και μερικοί…celebrities.

Ο αγώνας θα έχει καλύψει τη μισή απόσταση, δηλαδή 28 γύρους. Θα προηγηθούν κατατακτήριες και για να μην βρεθούν κάποιοι σε πιο πλεονεκτική θέση όλα τα μονοθέσια θα είναι ισάξια με προρυθμισμένα Setup, χαμηλό επίπεδο ζημιών και traction control.

Όπως καταλάβατε, είναι for entertainment purposes…

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα μπορείτε να το κάνετε στο επίσημο κανάλι της F1 σε YouTube, Twitch και Facebook καθώς και στο f1.com.

Back To Top
×Close search
Search