skip to Main Content

Η βαλίτσα που σε ακολουθεί!

Μετά τα drone που σε ακολουθούν, ήρθε η ώρα της βαλίτσας!! Αν και είναι τόσο προφανές πως πολλοί θα ήθελαν να αγοράσουν μια τέτοια αποσκευή, θα έλεγε κανείς πως έχει αργήσει η παρουσίαση τέτοιων προϊόντων.

Τι γελάτε κύριοι;

Για φανταστείτε να μην έχετε να σέρνετε την βαλίτσα σας αλλά αντίθετα αυτή να σας ακολουθεί σαν πιστό σκυλάκι! Πόσο κάνει, θα ρωτήσετε. Εχμ, εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο δύσκολα…

Στο site της travelmaterobotics πουλάνε τρία μεγέθη. Πάει όπως τα ρούχα: Small, Medium και Large. Η τιμή αντίστοιχα ξεκινάει από 1099 δολάρια και καταλήγει στα 1495…

Με αυτά τα λεφτά αγοράζει κανείς μια βαλίτσα που έχει Bluetooth 4.1 για να γνωρίζει που είσαι, GPS για να γνωρίζει που είναι, μπαταρία που φορτίζει από USB 3.0, ωραία ledάκια στην πλατούλα της και ενσωματωμένη ζυγαριά για να ξέρεις πόσο ζυγίζει ώστε να μην την πατάς στα αεροδρόμια.

Αξίζει όμως τα λεφτά της; Μάλλον όχι, όμως είναι βέβαιο πως με τα χρόνια θα πέσει το κόστος. Άλλωστε δείτε το βίντεο και πείτε μας ειλικρινά, δε σας αρέσει η ιδέα; Ακόμα κι αν, μέχρι στιγμής είναι λίγο άγουρη. Για περισσότερα βίντεο πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο Mashable.

Back To Top
×Close search
Search