skip to Main Content

Η Google τα γνωρίζει όλα – ακόμα και το πού είναι η Τροχαία!

Αν δεν χρησιμοποιείτε το Google Maps, έχετε πλέον έναν πολύ καλό λόγο να το κάνετε. Μπορείτε, μέσα από την εφαρμογή, να μάθετε πίσω από ποια πικροδάφνη την έχει στήσει η Τροχαία!

Η αναβάθμιση του Google Maps που είναι πλέον διαθέσιμη σε Android αλλά και σε iOS, έχει χαρακτηριστικά που μέχρι τώρα συναντούσαμε στο Waze της Google, αν και οι πιο ψαγμένοι γνωρίζαμε το TomTom Speed cameras και άλλα που έκαναν ακριβώς το ίδιο.

Όμως άλλο αυτό, άλλο μια εφαρμογή με τόσο μεγάλη εγκατεστημένη βάση!Η δυνατότητα υπάρχει ήδη στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού έχει γίνει χαμός καθώς η Αστυνομία υποστηρίζει πως έτσι οι παραβάτες οδηγοί δεν θα …πιάνονται και μαζί τους και εγκληματίες ή τρομοκράτες. Η Google από την άλλη λέει πως η γνώση αυτή θα βοηθήσει στη μείωση των ατυχημάτων.

Η αλήθεια είναι πως αν οι δρόμοι γεμίσουν μπλόκα και εμείς ξέρουμε πού βρίσκονται, το πιο πιθανό είναι να πηγαίνουμε αργά. Θα ξενερώσουμε και μετά το τριτοτέταρτο, άρα τελικά δε θα πάμε ποτέ πιο γρήγορα από το όριο.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, εκτός από το μπλόκο της προαναφερόμενης πικροδάφνης και έργα, περιορισμός κυκλοφορίας, ακινητοποιημένα οχήματα και επικίνδυνα αντικείμενα στον δρόμο. Η εφαρμογή έχει ήδη τη δυνατότητα να απεικονίζει την κίνηση σε πραγματικές συνθήκες, να προτείνει εναλλακτικές διαδρομές ενώ μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε αναζήτηση σαν να είσαι στο Google search και μάλιστα με φωνητική λειτουργία, άρα είναι ένα μοναδικό εργαλείο για τον σύγχρονο οδηγό.

Back To Top
×Close search
Search