skip to Main Content
Κι αν μου κρυώσει το Drone μου;

Κι αν μου κρυώσει το drone μου;

Πήρες καινούριο drone και φοβάσαι μήπως σου… πουντιάσει; Θέλεις να είσαι βέβαιος (-η) ότι δεν θα σου πάθει κάτι αν πέσει στα κλαδιά ή ότι το κορμάκι του θα παραμείνει καθαρό ό,τι και να συμβεί;
Ε, τότε, πρέπει να κάνεις ό,τι και οι ιδιοκτήτριες των τσιουάουα!
Να το ντύσεις.
Δεν είμαστε βέβαιοι κατά πόσο βοηθάει αυτό τις επιδόσεις των μικρών μας φίλων, αλλά σίγουρα βελτιώνει την εξωτερική τους εμφάνιση. Οπωσδήποτε, όταν του φοράς το ρουχαλάκι του, δείχνει πιο “ανθρώπινο”!
Εσείς τώρα νομίζετε πως σας κάνουμε πλάκα, αλλά όντως το προϊόν αυτό πωλείται. Ένα τυπικό κόστος είναι τα 189 δολάρια, αλλά, ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος κοιτάζει τα λεφτά μπροστά στην αγάπη του για το πανάκριβο drone που αγόρασε;
Κι ας μην ξεχνάμε πως ο,τι πληρώνεις, παίρνεις. Ανάλογα με το μέγεθος του drone και το υλικό που θα επιλέξεις, τα σχέδια, το στυλ, ακόμα και την ιδιαίτερη τεχνοτροπία που θα έχει το ρουχαλάκι, θα πληρώσεις.
Η Danielle Baskin είναι η καλλιτέχνης πίσω από αυτό το, μάλλον αναπάντεχο, project και δεν φαίνεται να το αντιμετωπίζει ανάλαφρα. Η εταιρία της www.dronesweaters.com βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο και κατασκευάζει κατά παραγγελία αυτά τα κουστουμάκια.

Ναι, καταλαβαίνουμε που μπορεί να είναι το πρόβλημα.

Back To Top
×Close search
Search