skip to Main Content
Μια βόλτα στο εργοστάσιο της OnePlus

Μια βόλτα στο εργοστάσιο της OnePlus

Δείτε τη διαδικασία κατασκευής ενός OnePlus πώς κατασκευάζεται ένα μοντέρνο flagship κινητό. Η προπαραγωγή χρησιμοποιείται για να εξαλειφθούν προβλήματα, πριν γίνουν πραγματικά μεγάλα – καθώς δεν είναι ένα φτηνό κινητό. Φτηνότερο από άλλα ναι, φτηνό όχι.
Οι τεχνικοί δοκιμάζουν τα πάντα και αν κάτι δεν είναι όπως πρέπει στέλνουν πίσω στον προμηθευτή το εξάρτημα που δεν είναι σύμφωνο με τις προδιαγραφές.
Η παράνοια των δοκιμών φτάνει σε σημείο να αφήνουν κινητά να πέσουν από ύψος 1,8 μέτρων πάνω σε μάρμαρο, για να δουν αν θα δουλεύουν μετά…
Έτσι μπορεί και μερικές χιλιάδες κινητά να κατασκευαστούν απλά για να δοκιμαστούν και να βρεθούν λύσεις σε πιθανά προβλήματα, όπως το να τοποθετείται στις πλάτες ένα ειδικό “τσοχάκι”, ώστε να μην ακουμπούν πράγματα που δεν πρέπει, μεταξύ τους!

Πάνω από 100 ζευγάρια χέρια εργάζονται σε κάθε κινητό, μέχρι αυτό να φύγει από το εργοστάσιο. Μέχρι που υπάρχει άνθρωπος του οποίου η δουλειά είναι να μπαινοβγάζει μερικές φορές το βύσμα των ακουστικών μερικές φορές και να ακούει μουσική, για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι καλά!

Βλέπετε, το “κινέζικο” δεν είναι απαραίτητα κάτι προχειροφτιαγμένο…
Στο πολύ αναλυτικό βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλες αυτές τις εργασίες, και πάρα πολλές ακόμα, που συμβαίνουν ώστε να πάρετε ένα OnePlus στα χέρια σας.


Source: wix

Back To Top
×Close search
Search