skip to Main Content
Πίτσα εξ' ουρανού!

Πίτσα εξ' ουρανού!

Εκεί λοιπόν στη Νέα Ζηλανδία, η Domino’s αποφάσισε να κάνει διανομή με … drone!! Και μάλιστα όχι σαν δοκιμή αλλά σε έναν πραγματικό πελάτη. Το πρωτότυπο delivery έγινε χτες στις 11:19 το πρωί (μα ποιος παραγγέλνει πίτσα πρωϊνιάτικα;).
Αν ενδιαφέρεστε για το περιεχόμενο του κουτιού, ήταν δύο πίτσες, μία με κοτόπουλο και μια με… cranberry. Την λες και περίεργη επιλογή, αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε.
Η αλήθεια είναι πως αυτή τη χρήση drone θα την περιμέναμε να τη διαβάσουμε κάποια πρωταπριλιά. Δεδομένου όμως πως είμαστε στα μέσα Νοεμβρίου, πρέπει να την δεχτούμε ως αληθινή.
Προκειμένου να είναι όλα σωστά πήραν ακόμα και άδεια από την ΥΠΑ της χώρας. Προφανώς έχουν άλλη φιλοσοφία από τη δική μας σε εκείνα τα γεωγραφικά πλάτη…
Για το πρακτικό κομμάτι της πτήσης, το drone ήξερε που να πάει γιατί του είχαν βάλει τις συντεταγμένες στο GPS, αν και για να είναι σίγουροι για αυτή τη πρώτη φορά, μια ομάδα ειδικών στα drones παρακολουθούσε την πορεία της παράδοσης.
Μην πάει σε λάθος πελάτη!!
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Για παράδειγμα, στον δικό μας … εναέριο χώρο, έχει ήδη γίνει η πρώτη παράδοση από τον Ιούνιο!
Ο CEO της Domino’s, Don Meji έκανε δηλώσεις για την πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία, δεσμευόμενος ότι η εταιρία θα επενδύσει σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα δοκιμαστικών παραδόσεων, ενώ είπε πως όχι μόνο δεν θα χαθούν δουλειές, αλλά θα προσλάβει και ειδικευμένο προσωπικό για τη νέα αυτή υπηρεσία!
Να το δούμε, και να μην το πιστεύουμε…
Back To Top
×Close search
Search