skip to Main Content

Πώς να αξιοποιήσετε ένα παλιό-pc: Εγκαταστήστε Android!

Κάποτε το αγοράσατε αλλά όταν πάλιωσε και το αφήσατε στην αποθήκη να πιάνει σκόνη, μόλις το αντικαταστήσατε με ένα νέο. Μιλάμε για το παλιο-pc σας που δε θέλετε να πετάξετε από το 2010 που σταματήσατε να το χρησιμοποιείτε, αλλά που δεν έχει πάθει και τίποτα από τότε.

Τι να πάθει δηλαδή…Αφού απλά μαζεύει σκόνη! Το θέμα είναι πως λυπάστε να το πετάξετε, όμως από την άλλη μεριά πιάνει χώρο.

Αλλά, μισό λεπτό! Τι χρειάζεται κανείς στην καθημερινότητά του από ένα pc; Να …ανοίγει, να μπαίνει στο internet, να βλέπει τα email, να παίζει youtube, να παίζει Netflix, να ανοίγει κανένα pdf, άντε που και που να ανοίγει κανένα word ή excel.

Όμως όλα αυτά μπορεί να τα κάνει κανείς με ένα Android pc. Και μάλιστα δωρεάν, χάρις στην αγαπημένη μας Google και την προσπάθεια μερικών προγραμματιστών που μας δίνουν ένα image. Η διαδικασία είναι απλή και προσφέρεται για να παίξεις. Άσε που στο τέλος μπορεί και να σου μείνει ένα pc κατάλληλο για τα παιδιά. Free!

Ή για τη σύζυγο. Αυτό κι αν είναι…

Τι χρειάζεστε; Να δείτε το video και να κατεβάσετε τα εξής:

Download Android X86 here:http://www.android-x86.org/

Download Rufus here: https://rufus.ie/

Ακολουθείστε τις οδηγίες και σετάρετε το νέο σας λειτουργικό σα να ήταν ένα νέο κινητό. Και τίποτα να μην το κάνετε, έχει την πλάκα του για ένα απόγευμα Κυριακής.

Back To Top
×Close search
Search