skip to Main Content
Στη Ν. Κορέα ξανανακαλύπτουν το…iPhone 3GS

Στη Ν. Κορέα ξανανακαλύπτουν το…iPhone 3GS

Δεν διαβάσατε λάθος. Όχι στη Βόρεια Κορέα. Στη Νότια!
Μία εταιρία τηλεπικοινωνιών ανακάλυψε σε μια αποθήκη μεγάλη ποσότητα «ξεχασμένων» iPhone 3GS και σκοπεύει να τα πουλήσει στους φανατικούς του δαγκωμένου μήλου για περίπου 40 δολάρια το ένα.
Τι κάνεις σήμερα με ένα 3GS; Μάλλον όχι πολλά. Αλλά το τηλέφωνο αυτό είναι ένα σύμβολο της προόδου της τεχνολογίας και, υποθέτω, για πολλούς θα έχει συναισθηματική αξία.
Ή τουλάχιστο την αξία μουσειακού είδους!
Εγώ πάντως θα αγόραζα 3-4 και θα τα έβαζα στην αποθήκη μου ως το 2050 που θα τα πουλούσε η κόρη μου σε πολλαπλάσια αξία.
Τα κινητά αυτά βέβαια υποστηρίζουν μέχρι iOS6 άρα μην περιμένετε να βρείτε εφαρμογές που να δουλεύουν – εκτός προφανώς από τις ενσωματωμένες στο λειτουργικό. Δηλαδή οι αγοραστές θα μπορούν να πάρουν τηλέφωνο, να ακούσουν μουσική, να στείλουν email και μηνύματα, ίσως μάλιστα να μπουν και στο…internet.
Ίσως, γιατί δύσκολο το βλέπω να υποστηρίζει τις σύγχρονες ιστοσελίδες ο Safari, πέρα από το ότι όλα έχουν βαρύνει από το 2009, αλλά ο επεξεργαστής του 3GS είναι ο ίδιος.
Σύμφωνα με την εταιρία που τα ανακάλυψε και θα τα προωθήσει στους νοτιοκορεάτες aficionados οι συσκευές έχουν ελεγχθεί πρόσφατα από την Apple ώστε να εξασφαλιστεί ότι θα …δουλέψουν (όπως δουλέψουν) αλλά χεράκι άλλου ανθρώπου δεν τα έχει αγγίξει ποτέ!


Source: wix

Back To Top
×Close search
Search