skip to Main Content

Τι είναι η …νοσταλγία;

Πώς εμφανίζεται; Τι την δημιουργεί;
Νόστος και Άλγος. την προέλευση της λέξης και άλλα πολλά θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο βίντεο, το οποίο στην αρχή του έχει και έναν αναπάντεχο επισκέπτη!
Κατά τα άλλα, όχι, δε θα γράψω εγώ, τι είναι η νοσταλγία. Τα έχει πει τόσο καλά ο καταπληκτικός Vcauce στο βίντεο που διάλεξα σήμερα, που δεν υπάρχει λόγος. Αν και πρέπει να γνωρίζετε αρκετά καλά αγγλικά.
Το κανάλι του είναι από τα πλέον αγαπημένα μου και από τα λίγα όπου πραγματικά, μαθαίνεις ! Η θεματολογία του απλώνεται από την ανθρωπολογία έως το πόσο μακριά είναι ο …ορίζοντας και, εκτός των γνώσεων που εύκολα μεταφέρονται από τον χαρισματικό ομιλητή, έχει και μπόλικο χιούμορ.
Ο Vcauce, του οποίου το κανονικό όνομα είναι Michael Stevens, είναι από εκείνους τους τύπους που τους αρέσει να μαθαίνουν τα πάντα, και να τα μεταδίδουν στους άλλους (κάτι μου θυμίζει αυτό…). Ξεκίνησε ως ένας ακόμα youtuber και αυτή τη στιγμή γυρίζει τις ΗΠΑ μαζί με τον Adam Savage, τον σχεδόν μυθικό παρουσιαστή των Mythbusters παρουσιάζοντας ένα show εφαρμοσμένης επιστήμης.
Κάτι εξαιρετικά πρωτότυπο!
Δώδεκα εκατομμύρια συνδρομητές έχει το κανάλι του Vcauce και ελπίζω να σας βάλω κι εσάς στην παρέα.


Source: wix

Back To Top
×Close search
Search