skip to Main Content
Το Xperia Ear Duo θέλει να πάρει μια θέση στα… αυτιά σας!

Το Xperia Ear Duo θέλει να πάρει μια θέση στα… αυτιά σας!

Η Sony Mobile ανακοίνωσε στο Mobile World Congress την κυκλοφορία του Xperia Ear Duo την άνοιξη του 2018. Σύμφωνα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα είναι συμβατό με Android και iOS , ενώ διαθέτει η τεχνολογία Dual Listening επιτρέπει να μπορεί κάποιος να ακούει μουσική και να δέχεται ειδοποιήσεις, ενώ ταυτόχρονα ακούει τους ήχους ή τις συζητήσεις γύρω του.
Έτσι θα μπορείτε να ακούτε τι συμβαίνει γύρω σας και δε θα κινδυνεύετε όταν κάνετε ποδήλατο!
Η Sony ανακοινώνει πως με μία ο φόρτιση θα είναι αρκετή για τέσσερις ώρες αναπαραγωγής, Η θήκη λειτουργεί και ως φορτιστής, παρέχοντας έως και τρεις φορές περισσότερη ενέργεια για μεγαλύτερη αυτονομία. Επιπλέον, προσφέρεται λειτουργία ταχείας φόρτισης.
Ο Χωρικός Ακουστικός Αγωγός επιτρέπει τη μεταφορά του ήχου από τον οδηγό της μονάδας απευθείας στο εσωτερικό του αυτιού. Έτσι προσαρμόζεται έξυπνα ανάλογα με τα επίπεδα θορύβου από τον περιβάλλοντα χώρο χάρη στην ακουστική τεχνολογία Clear PhaseTM της Sony, παρέχοντας καθαρό ήχο και εξαλείφοντας τη διασπορά του.
Μια άλλη δυνατότητα είναι το Daily Assist που αναγνωρίζει τον χρόνο, την τοποθεσία και τις δραστηριότητες, προσφέροντας σχετικές πληροφορίες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και υπενθυμίζοντας στον χρήστη πότε έχει την επόμενη συνάντηση, σε πόση ώρα θα φτάσει στο γραφείο του ή τον ενημερώνει για τους πιο πρόσφατους τίτλους ειδήσεων.
Το Xperia Ear Duo ανταποκρίνεται στις κινήσεις του κεφαλιού. Οι προηγμένοι αισθητήρες του επιτρέπουν στον χρήστη να αποδεχτεί ή να απορρίψει εισερχόμενες κλήσεις με μια απλή κίνηση του κεφαλιού, καθώς και να περιηγηθεί στο μουσικό του αρχείο κουνώντας το κεφάλι του δεξιά ή αριστερά αντίστοιχα.
Αν και μάλλον θα μοιάζει περίεργο, ας περιμένουμε να το δούμε στην πράξη…
Στα πιο συμβατικά χαρακτηριστικά, ο χρήστης θα μπορεί να ελέγχει την ένταση και τη μουσική του γενικότερα αγγίζοντας ελαφρά την οθόνη ή χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα κύλισης επάνω στη συσκευή. Φυσικά δε λείπει ο φωνητικός έλεγχος. Το τετραπλό μικρόφωνο δέσμης απομονώνει τον ήχο της φωνής του χρήστη, αποκλείοντας εξωτερικούς ήχους, για να τον διευκολύνει να ορίσει υπενθυμίσεις, να αποστείλει μηνύματα, να κάνει τηλεφωνικές κλήσεις ή να «τρέξει» μια εφαρμογή εύκολα και γρήγορα.
Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, ανοξείδωτο ατσάλι και μαλακό καουτσούκ, το Xperia Ear Duo στηρίζεται στο κάτω μέρος του αυτιού ώστε να μην εμποδίζει τη χρήση γυαλιών ή άλλων αξεσουάρ. Το στήριγμα ανοιχτού δακτυλίου διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη και η αδιάβροχη προστασία IPX2 το καθιστούν τόσο άνετο για χρήση κάθε μέρα, όλη μέρα.
Στα Google Play Store και το Apple App Store διατίθεται η δωρεάν συνοδευτική εφαρμογή υποστήριξης.


Source: wix

Back To Top
×Close search
Search