skip to Main Content

Φουλ του S!

Αφού οι κατασκευαστές εξάντλησαν τις επιλογές σε διαστάσεις οθόνης, τοποθέτηση selfie cam και notch, ποιος ο τρόπος να διαφοροποιηθεί πλέον η μία συσκευή από την άλλη;

Οι πίσω κάμερες!

Ξαναγυρίσαμε λοιπόν στη μάχη των megapixel που πλέον έχει γίνει και μάχη αριθμού καμερών. Και ένα, και δύο και τρία και τέσσερα παιδιά (του Πειραιά) και κάπως έτσι θα αρχίσει να πηγαίνει από εδώ και μπρος και το ζήτημα με το πόσες και σε τι διάταξη κάμερες έχει το κινητό σου.

Προφανώς και η κουβέντα θα πάει σε επίπεδο του ποιος την έχει πιο μεγάλη (σε megapixel βρε κακοπροαίρετοι) και πόσες έχει. Ξέρετε, όσο περισσότερες, τόσο καλύτερα.

Η Samsung αποφάσισε να βουτήξει μέσα στην rabbit hole και τα νέα της S20 έχουν από τρεις έως πέντε με το S20 Ultra να ξεκινάει με γκολ από τα αποδυτήρια για αυτή την αναμέτρηση με τον ανταγωνισμό. Έχει μία wide με 108 mp, έναν τηλεφακό με 48 mp, μία ultra wide με 12 mp (εκεί συνήθως δε χρειάζεσαι πολλά megapixel γιατί ζητάς να πάρεις όσο περισσότερο φως γίνεται) και μία κάμερα για το βάθος πεδίου ώστε να κάνετε τα κόλπα με τη θολούρα όταν βγάζετε πορτραίτα για το Instagram.

Έχει όμως και την κάμερα για το zoom που πάει μέχρι το εντελώς παρανοϊκό για κινητό, 100x ! Όχι ότι είναι κανονικό zoom βέβαια, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του γίνεται χωρίς οπτικά. Με software. Δηλαδή όχι κανονικά. Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Το οπτικό zoom θέλει χώρο και τα νέα κινητά έχουν ένα εξόγκωμα μεν αλλά θα έπρεπε να είναι αρκετά εκατοστά πιο χοντρά για να δώσουν έστω και 30x zoom.

Φυσικά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το video και αν σας αρέσει τόσο πολύ, το πιο φτηνό ξεκινάει από τα 939 ευρώ. Αυτό όμως με το 100x zoom θα σας ρουφήξει τα ευρώ όπως το αίμα ένα πεινασμένο κουνούπι καθώς θα πρέπει να πληρώσετε 1400 ευρώ. Α, σόρυ, 1399.  

Back To Top
×Close search
Search