skip to Main Content

Πως το Spotify μπορεί να σε… κάψει!

Στην γλυκιά ηλικία των 12, μαθαίνουμε πολλά πράγματα. Τα βασικά για την ομάδα μας, τα βασικά για το άλλο φύλλο, τα βασικά για να φτιάχνουμε τοστ και τόσα πολλά!
Ο 12χρονος που θα μας απασχολήσει έμαθε κάτι άλλο όμως. Πως αντιδρά η μαμά, όταν ακούει τι … ακούς. Ειδικά όταν τα hip hop που γουστάρεις, μιλούν για γκόμενες, bitches, διάφορες στάσεις (όχι λεωφορείου), ξυρισμένα μέρη σώματος, αξύριστα μέρη σώματος, επιμήκη μέρη σώματος, συνευρέσεις σε πάρτυ, και άλλα περιγραφικά!
Το νεαρό έφηβο κάρφωσε η μεγαλύτερη αδερφή του (καμία έκπληξη εδώ) που πρώτα έβαλε στο pc τον λογαριασμό του στο Spotify, κάθισε τη μαμά στην καρέκλα και πάτησε το play στο πρόγραμμα και το rec στην κάμερα του κινητού.
Δυστυχώς το βίντεο δεν υπάρχει πλέον στο twitter, ευτυχώς όμως κάποιος το ανέβασε στο youtube!! Δείτε το πρώτα…
Αν και η μαμά έχει περάσει ξώφαλτσα από την εποχή sex, drugs and rock’n’roll και όλο και κάτι θα ξέρει για το θέμα, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι,,, μαμά, κάτι που μεταφράζεται αυτόματα σε μετάλλαξη του DNA – το παθαίνουν και τώρα οι γονείς όπως παλαιότερα.
Το ωραίο είναι ότι όση ώρα φρίττει με αυτά που ακούει στο κομμάτι, κουνάει το πόδι στον ρυθμό.
Όπως και να ‘ναι, ακούει την κατσάδα του με τον κλασικό, μαμαδίστικο τρόπο που από ότι φαίνεται είναι ο ίδιος παγκοσμίως:
Τι είναι αυτά που ακούς, σα δεν ντρέπεσαι, με έχεις κάνει έξαλλη, τι λένε οι φίλοι σου για αυτά, κι εσύ κάνεις αυτά που σου λένε οι άλλοι, αυτά κάνεις όταν είσαι στο δωμάτιό σου και άλλα παρόμοια.
Ηθικό δίδαγμα (που λέγαμε και στο σχολείο): Ποτέ μα ποτέ μην αφήνεις τον κωδικό του Spotify ή του Facebook σου στην αδερφή σου. Και πρόσεχε να κάνεις πάντα αποσύνδεση από τον browser!!
Για bonus material σας έχω και άλλη μια μαμά που έπεσε πάνω στο “Norf Norf” του Vince Staple. Εκεί να δείτε χάσμα γενεών και εκφράσεων
Το video είναι ένα τρελό μοντάζ που έκανε κάποιος από το αρχικό, με την μαμά να γίνεται τελικά viral.
Back To Top
×Close search
Search