skip to Main Content
Ένα πρωτότυπο Gadget για να βάλετε το βλαστάρι σας για ύπνο!

Ένα πρωτότυπο gadget για να βάλετε το βλαστάρι σας για ύπνο!

Είναι ρολόι αλλά και φωτάκι νυκτός, έρχεται σε όλα τα χρώματα που βρίσκεις γλαστράκια στο… Τζάμπο, και υπόσχεται να κάνει την ώρα που πέφτει το παιδί σας για ύπνο, πολύ πιο ενδιαφέρουσα – και για εσάς, και για αυτά!
Το Helio δημιουργήθηκε από δύο γονείς, που δυσκολευόντουσαν να βάλουν τον γιόκα τους για ύπνο, ενώ δεν κατάφερναν να του μάθουν τους προέδρους των ΗΠΑ (εκεί τους μαθαίνουν απέξω κι ανακατωτά) και τους πλανήτες του ηλιακού συστήματος.
Η ιδέα τους ήταν να φτιάξουν ένα σύστημα προβολής στο ταβάνι, με τη βοήθεια ενός αρκετά ισχυρού λαμπτήρα LED. Το πολύχρωμο φωτιστικό τοποθετείται δίπλα στο κρεβάτι και μέσω ειδικών ημιδιαφανών δίσκων που μπορούν να αλλάξουν, προβάλει πάνω από το κρεβάτι, ό,τι μπορείς να φανταστείς: Από αστέρια μέχρι την προπαίδεια!
Το βασικό πακέτο έχει 5 εναλλάξιμους δίσκους, αλλά οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να διαλέξουν από μεγάλη ποικιλία πακέτων, που το καθένα περιέχει 6 ακόμα. Στο site βρήκαμε δίσκους με εικόνες από γνωστές πόλεις του Κόσμου, αθλήματα, χάρτες, αφαιρέσεις και …διαιρέσεις, αλλά και νανουρίσματα.
Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί εκπαιδευτικό βοήθημα, όπως το διαφημίζουν, αλλά πρέπει να έχει ενδιαφέρον. Προφανώς, για το εκπαιδευτικό κομμάτι θα είναι ο ένας γονέας απαραίτητος, καθώς όλοι οι δίσκοι είναι στα αγγλικά. Όμως μας αρέσει η ιδέα να προβάλλονται πχ οι πλανήτες στο ταβάνι και τα παιδιά να ακούν από τους γονείς τα ονόματα και μερικές πληροφορίες.
Για όσους δεν τα πάνε καλά με αυτά, είδαμε πως υπάρχει και δίσκος με τα ζώδια…
Το βέβαιο είναι πως αυτές οι εικόνες θα δώσουν όμορφα ερεθίσματα στα παιδιά, και θα αλλάξουν εντελώς τη, συχνά άχαρη, διαδικασία του να τα βάλεις για ύπνο. Μπορεί ακόμα και να δώσουν την αφορμή για πιο όμορφα όνειρα!
Ωστόσο το προϊόν δεν το φέρνει κάποιος στην Ελλάδα, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε και προσωπική άποψη. Στο επίσημο site της εταιρίας (εδώ) υπάρχουν πολλές πληροφορίες καθώς και ένα βίντεο – το οποίο περιέργως δεν μπορείς να το βρεις στο Youtube.
Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να παραγγείλετε το Helio από εκεί ή από το Amazon με τιμή γύρω στα 70 δολάρια (συν μεταφορικά), ενώ κάθε συσκευασία δίσκων κοστίζει 10 δολάρια. Δεν το λες φτηνό, αλλά για niche προϊόν, έχει λογική τιμή.
Αν, απλά έγραφε Disney, θα πήγαινε κάνα 20άρι παραπάνω…


Source: wix

Back To Top
×Close search
Search