skip to Main Content
Για ποιους είναι τα πανάκριβα νέα Samsung Galaxy;

Για ποιους είναι τα πανάκριβα νέα Samsung Galaxy;

Το ερώτημα θα μπορούσε να επαναδιατυπωθεί με το Samsung Galaxy να δίνει τη θέση του σε κάποιο iPhone # ή, ίσως, σε ένα Huawei ή OnePlus.

Η αλήθεια είναι πως ενώ με ένα κινητό των 300-400 ευρώ κάνεις …παπάδες σε σχέση με τα κινητά των 800 ευρώ του 2016, τα flagships έχουν ξεφύγει – όχι τόσο σε χαρακτηριστικά όσο σε τιμή. Είναι προφανές πως έχουμε μπροστά μας την εικόνα ενός fashion icon, μιας δήλωσης οικονομικής ευμάρειας και όχι την αγορά μιας συσκευής που είναι ακριβή αλλά κάνει πράγματα που αλλιώς δεν μπορείς να έχεις.

Με άλλα λόγια παρατηρείται αυτό που βλέπει κανείς στην αγορά των supercar με τον χορό εκατομμυρίων. Και να φανταστεί κανείς πως κάποτε ήταν υπερβολική μια Bugati Veyron με τιμή 1.000.000 ευρώ. Τώρα έχουμε φτάσει στα 3-4…

Για να επανέλθουμε όμως στα νέα τεχνολογίας, σύμφωνα με φήμες το νέο Samsung Galaxy θα είναι 5G και θα πωλείται από 1000 ευρώ έως 1400, ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης. Προσέξτε, μιλάμε για τις βασικές εκδόσεις, με την λιγότερη RAM δηλαδή καθώς και αποθηκευτικό χώρο.

Όσοι πιστοί, μαζέψτε φράγκα. Τα S20, S20+ και S20 Ultra έρχονται και θέλουν να κοστίζουν όσο τα αντίστοιχα iPhone.

Back To Top
×Close search
Search