skip to Main Content

Περισσότερες πληροφορίες για τα Deepfake videos

Το θέμα των Deepfake videos θα συνεχίσει να μας απασχολεί τα επόμενα χρόνια. Το ανοίξαμε πριν λίγες ημέρες, εδώ στο YourTechtrend. Ένας από τους πρωτοπόρους του χώρου παρουσιάζει θετικές εφαρμογές σε αυτό το απόσπασμα εκπομπής του CNBC.

Μερικά από αυτά έχουν όντως κάποιο νόημα, όμως δε νομίζω ότι όταν τα βάζεις στη ζυγαριά υπάρχει τρόπος έστω να φέρεις μια ισορροπία. Δείτε το ωστόσο για να δείτε μία άλλη όψη του θέματος.

Όπως και να έχει, ακόμα βρισκόμαστε ακόμα στο ανάλογο του βωβού κινηματογράφου πριν καν τις κινηματογραφικές μηχανές με μοτέρ. Όμως η τεχνολογία των deepfake videos τρέχει.

Μόλις κατέβασα ένα πρόγραμμα που σου επιτρέπει να φτιάξεις τέτοια video. Ίσως όχι ιδιαίτερα “λουστραρισμένα”, όμως είναι δωρεάν. Ο υπολογιστής μου θα πρέπει να δουλεύει για μέρες ώστε να φτιάξει ένα βίντεο λίγων λεπτών, αλλά τελικά θα το φτιάξει.

Το θέμα είναι, εγώ θέλω να δω το deepfake video; Και πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για καλό ή κακό; Τι θα προτιμήσει ο κάθε χρήστης μιας τόσο δυνατής τεχνολογίας;

Back To Top
×Close search
Search