skip to Main Content

Το νέο MacBook Pro έχει οθόνη 16 ιντσών!

Το είχαμε διαβάσει πριν καιρό αν και οι φήμες δεν είχαν επιβεβαιωθεί μέχρι πριν λίγες ώρες που κυκλοφόρησε! Το νέο MacBook Pro θα έχει οθόνη 16 ιντσών. Ξέρουμε κόσμο που αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αλλάξουν το παλιό τους MacBook…

Το YouTube έχει γεμίσει με video εδώ και λίγες ώρες και σας έχουμε διαλέξει τα καλύτερα για να ενημερωθείτε.

Ένα θέμα που φαίνεται ότι πρόσεξαν στο Cupertino είναι το thermal throtling. Η Apple είχε κατηγορηθεί πως έβαζε πολύ ισχυρούς επεξεργαστές σε κουτιά με μικρή δυνατότητα απαγωγής θερμότητας λόγω των μικρών heatsinks και ανεμιστήρων.

Βλέπετε, το design πάνω από όλα.

Το αποτέλεσμα ήταν όταν ανέβαινε η θερμοκρασία του επεξεργαστή (και την άφηναν να ανεβεί παραπάνω από την μέγιστη προτεινόμενη του κατασκευαστή) έκανε thermal throtling, έριχνε δηλαδή την απόδοσή του ώστε να μη ζεσταίνεται περισσότερο. Περισσότερα σε άλλο άρθρο που είχαμε ανεβάσει για αυτή την ενοχλητική λειτουργία που σε κάνει να έχεις πληρώσει για έναν πολύ πιο ακριβό υπολογιστή από αυτόν που στην πραγματικότητα έχεις.

Μικρή παύση εδώ για την iJustine που όπως και να το πεις δίνει μια πιο φρέσκια νότα! Όχι ότι δεν ξέρει για τι μιλάει, έτσι;

Το νέο MacBook Pro θα έχει 30% μεγαλύτερο heatsink και 28% καλύτερη απόδοση στον ανεμιστήρα…Άρα μάλλον λύθηκε το πρόβλημα. Δια της ροής αέρα!

Και το παλιό μοντέλο, θα ρωτήσετε;

Το παλιό καταργήθηκε και αυτό σημαίνει πως να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλα discounts ακόμα και στην ελληνική αγορά, δεδομένου πως το νέο δεν είναι ακριβότερο από ότι ήταν το παλιό πριν λίγους μήνες σε μηχανήματα με παρόμοια specs.

Back To Top
×Close search
Search