skip to Main Content
Ένα πιστολάκι αξίας… 399 δολαρίων!

Ένα πιστολάκι αξίας… 399 δολαρίων!

Θα μου πείτε, είναι τώρα εποχές για τέτοια κόλπα; Έχετε δίκιο, αλλά δείτε στα αυτοκινητικά περιοδικά που ακόμα παρουσιάζουν Ferrari! Όχι ότι μπορώ να τα συγκρίνω βέβαια, όμως τα προϊόντα Dyson μπορεί να είναι πιο premium κι από ένα γεύμα σε εστιατόριο με 3 αστέρια Michelen, μπορεί να είναι τόσο ακριβά που κι οι ευκατάστατοι να μην βρισκουν τον λόγο να τα αγοράσουν, αλλά έχουν τεχνολογία.
Ωστόσο αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι ότι η τεχνολογία που χρησιμοποιούν δεν είναι μόνο προχωρημένη, είναι σχεδόν εξωκοσμική (που λέει και η κόρη μου)! Θα πρέπει σε κάποιο μελλοντικό άρθρο να παρουσιάσω το πως δουλεύει – έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Αυτό είναι το πρώτα καθαρά γυναικείο προϊόν που παρουσιάζουμε εδώ στο YourTechTrend, και, αν βρίσκεστε στο target group και σας περισσεύουν 399 δολάρια, να το πάρετε. Ο λόγος;
Εφόσον ο χρόνος για εσάς είναι χρήμα, τότε βγάλτε τα κομπιουτεράκια.
Αν η μακριά, όμορφη και καλαίσθητη χαίτη σας χρειάζεται 25 λεπτά πιστολάκι για να στεγνώσει, με αυτό το περίεργο ματσούκι που έχει τρύπα εκεί που τα άλλα έχουν φτερωτή, θα το καταφέρετε σε ένα 5λεπτάκι.
Το πολύ.
Από μια έννοια, μπορεί σε βάθος 10ετίας να κοστίσει τελικά πιο λίγο!
Παράλληλα έχει σένσορες που μετρούν τη θερμοκρασία 30 φορές το δευτερόλεπτο, ώστε να μην κάψετε την πολύτιμη τρίχα σας, ενώ η σχεδίασή του εξασφαλίζει ότι δεν θα πιαστεί το χέρι σας, καθώς είναι ζυγισμένο.
Στην επίδειξη της εταιρίας, ένας υπάλληλος το χρησιμοποίησε και σαν σφυρί.
Άντεξε.
Πάντως, αν είνα να το πάρετε, από ΗΠΑ και μόνο. Εκεί κοστίζει 400 δολάρια. Όταν περάσει τον Ατλαντικό και κάτσει στα ράφια του amazon.de, για κάποιο λόγο φτάνει τα…599 ευρώ.
Μα, τι στο καλό; Κολυμπώντας έρχεται;
Περισσότερες πληροφορίες στον επίσημο δικτυακό τόπο της Dyson.
Όσοι απόφοιτοι του Πολυτεχνίου, δείτε και το βίντεο
Back To Top
×Close search
Search